sayın abim haber ekleme blogu yapıyomda... ben textarea bitane koydum... haber metnini buraya yazaraz.. ekliyom... sıkıntım şu... biyerden wordden mesela kopyala yayıp. textareanın içine yapıştırınca...kaydet diyice..olmuyo.diyo... yaniolması için... tek tek elle yazmam grekiyor.. kopyala yapıştırmıyo...
2.ci ise.. haberi düzelt diyince.. textareanun içine bilgileri koycak... textbox a valuesine koya -biliyom... ama textaraeda nasıl olcak
ilk durumda verdigi hata nedir tam olarak. hatayı buraya yazarsan yardımcı olurum.
blog ve textarea da, tırnak sorunu olabilir.
veritabanına yazarken, tek ve çift tırnakları kodlaman lazım.
kodunu yazayım sonra.
kodlarım aşağıdaki gibi... textareanın içine kopyala yapıştır yazınca... eklenmedi diyo(bilgi veritabanında mevcut yazısı varya o çıkıyo). hata vermiyo yani...
echo'</table></td>';
$tablo="INSERT INTO haberler (tarih,baslik,resim,ozet,haber,yazan) VALUES ('$tarih','$baslik','$resim','$ozet','$haber','$yazan')";
if(mysql_query($tablo)) {
echo"<tr><td>bilgi veritabanina eklenmistir.</tr></td>";
}else{
[b] echo"Veri Tabanına Bilgi Eklenmedi...Veri TAbanında Aynı Bilgi Mevcut";[/b] }
echo'</table>';
duzenle.php de ise butun hepsi geliyo ama textarea içindekiler gelmiyo...
Kod:
include "config.inc";
$sorgu="SELECT * FROM `haberler` where ID=4 "; // burdaki ID denemek için normalde forumdan gelen şeklinde olcak
$ssorgu=mysql_query($sorgu);