pyhtondan biraz bahsedermisiniz?
ben baya makale okudum,video izledim,
sonuç= pyhton kodlaması çok basit. ve öğrenmesi zevkli,
merak edilen sorular;
1-Python, pascal gibi bir programlama dili. ms-dos kipinde çalışyor. Python da konsol da çalışıyor. (benim izlenimim)
2- Python da windows da ne yapabiliriz. veya web olarak neler olabilir.
delphi ve c# gibi masaüstü programları,
asp, php gibi web programı yapılabilir mi?
biraz bahsedermisiniz?
yakında Python kulubü kurdum, öğrendiklerimi öğrencilere anlatıyorum, sizin burda paylaştıklarınızı öğrencilerime verecem inş.
sayın adminim, 2006 yılında php işine yine bu forumda başlamıştık, geçen eski yazıları görünce hey gidi günler dedim, echo nun ne anlama geldiğini bilmezdik şimdi program yazıyorum. bu forum, bunun için en ideal yeri, 5 yıla php öğrendik %80 biliyorum sayılır burdan devam edersek inş.
Python,java,php, asp, hepsini öğreniriz.
Öğrendiğim bir slogan var.
"Bir elma bende var, bir elma sende var." sen bana verirsen bende 2 tane olur. ben sana verirsem sendede 2 tane olur, "
ben baya makale okudum,video izledim,
sonuç= pyhton kodlaması çok basit. ve öğrenmesi zevkli,
merak edilen sorular;
1-Python, pascal gibi bir programlama dili. ms-dos kipinde çalışyor. Python da konsol da çalışıyor. (benim izlenimim)
2- Python da windows da ne yapabiliriz. veya web olarak neler olabilir.
delphi ve c# gibi masaüstü programları,
asp, php gibi web programı yapılabilir mi?
biraz bahsedermisiniz?
yakında Python kulubü kurdum, öğrendiklerimi öğrencilere anlatıyorum, sizin burda paylaştıklarınızı öğrencilerime verecem inş.
sayın adminim, 2006 yılında php işine yine bu forumda başlamıştık, geçen eski yazıları görünce hey gidi günler dedim, echo nun ne anlama geldiğini bilmezdik şimdi program yazıyorum. bu forum, bunun için en ideal yeri, 5 yıla php öğrendik %80 biliyorum sayılır burdan devam edersek inş.
Python,java,php, asp, hepsini öğreniriz.
Öğrendiğim bir slogan var.
"Bir elma bende var, bir elma sende var." sen bana verirsen bende 2 tane olur. ben sana verirsem sendede 2 tane olur, "