Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
xoops portalını yükledim..irtibat kısmında problem var
xoops portalının son sürümünü yükledim...

portalda bana şunlar lazım( ben okul portalı yapacam) onun için tavsiye ettiğiniz moduller neler?

1- irtibat ( ben bunu sitelerden portalını indridim) kurdum.... ziyaretçi girişi ile irtibata geçtim.. mail gönderdim... bu maile yönetici nasıl ulaşcak.. bu mail mail adresine mi gitti.yoksa..portalda bir panelden gönderilen maillere ulaşma imkanı varmı?

2- resim gösterme

3-haberler

4-hakkımızda( burda okulun--tarihi,fiziki yapısı, vb şeyler olcak.)

ben okul sitesinde bunalrın olmasını istiyorrum....
Ara
masallah cok sey siralamissiniz, yapabildigim kadariyla cevaplayayim:

1- mail gonderme ya da formdan mesaj gonderme ayni sey, formdan gonderilen mesaj size mail olarak gelir. fakat bunun calismasi icin, bilgisayarinizda smpt servisiniz kurulu olmasi gerekir. bunu windows xp ekle kaldirdan yapabilirsiniz.... bu kendi bilgisayarinizda calismasa bile, sitenizi hosta yuklediginiz zaman calismasi lazim. direk calisir yani kendi bilgiisayarinizda bosuna ugrasmayin...

2- resim yoneticiye (image manager) girip oraya resim yuklemelisiniz. bunun icin, once yonetim bölümünden, resim kategorisi olusturmalisiniz.. resim kategorisindeki max pixel degerleri biraz dusuk. onlari biraz yukseltmeniz faydaniza olacak. boylece buyuk resimler yukleyebilirsiniz.
sonra resim yoneticiye girin. bir kategori secin. sonra resim yukleye tiklayin. bilgisayarinizdan xoops icine yuklemis olursunuz... biraz deneyin olur.

3- news modülü yüklemeniz lazım.

4- sections modülü yükleyip section eklemeniz lazım.

selamlar.
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping